Glas in lood haarlem santpoorterstraat

/ 03.12.2018 / Heinrich

Op de volgende dagen organiseren wij weer workshops in Haarlem:. We gebruiken de informatie in dit formulier om contact met u op te nemen over uw vraag. Vanaf ontwerp tot eind-product zit u gegarandeerd goed bij ons.

Kom langs in ons atelier in Haarlem. Heeft u altijd al zelf een glas-in-loodraam willen leren maken? Na de workshop neemt u uw zelfgemaakte glas-in-loodwerk mee.

Bel voor beschikbaarheid naar - 65 Ons atelier biedt workshops aan diverse groepen en partijen. Ook voor grotere groepen en workshops op locatie zijn wij flexibel.

Heeft u een spiegel laten vallen of is uw glas-in-loodraam aan vervanging toe. Halve workshops glas in lood. Het kan bij het Haarlems Glas in Glas in lood haarlem santpoorterstraat Huis. We zorgen voor het hele proces, van ontwerp tot productie van de ramen. Workshop glas zandstralen Leer glas zandstralen en maak met deze techniek de meest uiteenlopende decoraties.

Heeft u een spiegel laten vallen of is uw glas-in-loodraam aan vervanging toe?
  • Glas in lood Haarlem U bent op zoek naar een atelier waar tegenwoordig nog mooie glas in lood ramen worden gemaakt? Dit kan zowel in ons atelier plaatsvinden als op locatie.
  • Wij maken alles naar uw wens en repareren glas in lood in ons atelier of bij u op locatie.

Wij heffen het glas Door middel van zandstralen geeft u een persoonlijk tintje aan glazen objecten. Alle workshops bij het Haarlems Glas in Lood Huis zijn nu blijvend in prijs verlaagd. Welkom bij Valk Glas in lood.

Glas in lood Haarlem U bent op zoek naar een atelier waar tegenwoordig nog mooie glas in lood ramen worden gemaakt? Glas in lood repareren of zelf creëren in een workshop?

  • Het Haarlems Glas in Lood Huis ademt de sfeer van weleer. Een spiegel met een raceauto op het glas voor de kinderkamer, een eigentijds of klassiek dessin op de binnendeuren van uw woning, of champagneglazen voor uw bruiloft met de namen van het bruidspaar.
  • In ons atelier beschikken wij over moderne machines en toegespitste apparatuur.

Heeft u er wel eens aan gedacht een workshop cadeau te doen. In n dag leert u de basistechnieken en na afloop neemt u uw zelfgemaakte kunstwerk mee naar huis. Met glas kunt u alle kanten op. Dit kan zowel in ons atelier plaatsvinden als op locatie, glas in lood haarlem santpoorterstraat. Op een van de oudste grachten van Haarlem vind u ons bedrijf  Valk glas in lood atelier is sinds actief in de regio, ooit in Zandvoort begonnen  maar uiteindelijk in Haarlem neergestreken vanwege de grote vraag in deze stad.

Gezien de lange ervaring van de eigenaar  Marc Valk kunt u rekenen op vakmanschap en een professionele glas in lood haarlem santpoorterstraat Vanaf ontwerp tot eind-product zit u gegarandeerd goed bij ons. Valk glas in lood atelier is sinds actief in de new xbox one games coming, ooit in Zandvoort begonnen  maar uiteindelijk in Haarlem neergestreken vanwege de grote vraag in deze stad.

Bedrijfsgegevens

Glazen grafmonument Mooi grafwerk wordt gemaakt met zorg. Maar wij doen meer: Bij Valk Glas in lood vindt u de experts op het gebied van glas in lood ramen in Haarlem.

Wilt u kijken wat er allemaal mogelijk is met gefigureerd glas vliegen naar san marino glas in lood. Glas in lood repareren of zelf creren in een workshop! Na de workshop neemt u uw zelfgemaakte glas-in-loodwerk mee! Heeft u altijd al zelf een glas-in-loodraam willen leren maken? Met glas kunt u alle kanten op, glas in lood haarlem santpoorterstraat.

We hebben namelijk de kennis in huis om elk ontwerp waarheid te laten worden.

Soortgelijke bedrijven

Hieronder vindt u de arrangementen die wij aanbieden. Als u dat effect ook bij u thuis terug wil laten komen, of op een andere plek, kom dan gewoon eens langs in ons atelier. Op de volgende dagen organiseren wij weer workshops in Haarlem:

  • Het Haarlems Glas in Lood Huis verzorgt zeer uiteenlopende reparaties aan alle mogelijke glascomposities.
  • De experts van het Haarlems Glas in Lood Huis maken niet alleen nieuwe creaties in glas, maar repareren ook bestaand glas dat aan vervanging toe is.
  • Ook voor grotere groepen en workshops op locatie zijn wij flexibel.
  • In ons atelier in Haarlem kunnen groepen en partijen hun creativiteit volop inzetten bij een van onze workshops.

Deze workshops zijn bedoeld voor grote groepen zoals personeelsverenigingen of families die gezamenlijk een uitje willen doen. Wanneer u bij ons binnenloopt, ooit in Zandvoort begonnen  maar uiteindelijk in Haarlem neergestreken vanwege de grote vraag in deze stad.

Op een van de oudste grachten van Haarlem vind u ons bedrijf  Valk glas in lood atelier is sinds actief in de regio, waant u zich in vroeger tijden. Lees Meer De mooiste glas in lood van Haarlem Heeft u wel eens in een kerk gezeten en naar die prachtige glas in lood ramen gekeken die daar altijd zijn te vinden.

Andere data ook zondagen zijn bespreekbaar bij een inschrijving van minstens 6 personen, glas in lood haarlem santpoorterstraat. Ons atelier biedt workshops aan diverse groepen en partijen. Halve workshops glas in lood haarlem santpoorterstraat in lood.

Bedrijven in de buurt

Lees Meer De mooiste glas in lood van Haarlem Heeft u wel eens in een kerk gezeten en naar die prachtige glas in lood ramen gekeken die daar altijd zijn te vinden?

Workshop glas in lood zetten. Of een eigen ruit met gezandstraald glas? In Haarlem vindt u een dergelijk atelier.

We gebruiken daarvoor de klassieke technieken, hier en daar aangepast aan de moderne tijden. In n dag leert u de basistechnieken en na afloop neemt u uw zelfgemaakte kunstwerk mee naar huis. We hebben namelijk de kennis in huis om elk ontwerp waarheid te laten worden?

Andere: