Openingstijden de vijf weeghen nieuwvliet

/ 04.12.2018 / Simona

De bediening is zeer vriendelijk en vlot. Alles met een glimlach. De speelhoek binnen zal wel eens opgeruimd mogen worden want het wordt nu meer als opslag van stoelen gebruikt.

Geopend vanaf zondag 23 dec. Wij komen hier al voor het 4de jaar en komend volgend jaar weer terug. Fijn om heen te gaan met kinderen. Over   Privacybeleid   Login. Kunnen lekker buiten spelen en de kaart is ook prima. Groep 5 en 6 van OBS de Schuttershoek zaten vanmiddag lekker pannenkoek te eten bij ons op terras.

Crox Houcke 73a Nieuwvliet RD. Leuk restaurant dat zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Vriendelijk personeel, en ondanks de drukte was de bediening vlot. Wavekarting Boulevard de Wielingen 80, Cadzand-Bad! Dit restaurant is zeker een aanwinst voor Nieuwvliet en omgeving.

Een mix van Irish Folk, verhalen en anekdotes. Je betaalt beslist niet te veel voor wat je krijgt.
  • Een heerlijk visgerecht gegeten met zalm en pasta. Leuke veilige speeltuin en zeer vriendelijke bediening o.
  • Samen met gezin 2 kindjes gaan eten.

Hoe was jouw ervaring?

Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten? Schrijf een beoordeling Beoordelingen Wat is het Certificaat van uitmuntendheid? Aanbod gerechten en prijzen zijn correct. Eten werd op tijd gebracht en was heerlijk!

Top tent voor kinderen. Leuke veilige speeltuin en zeer vriendelijke bediening o.

Wavekarting Boulevard de Wielingen 80, Oostburg. Hebben het mee terug genomen en ik kreeg een ander ,er werden ook coffeeshops den haag menu frietjes en salade bij gegeven ondanks dat ik die al gehad had en ik kreeg een kopje koffie van de zaak.

Tijdens de kerstweken iedere openingstijden de vijf weeghen nieuwvliet geopend. Specialiteiten Coffee Dinner Drinks Lunch! Yaow Events TransportwegCadzand-Bad. Niet zo tactische serveerster: Terras wordt ook elke dag perfect aangepast aan de weersomstandigheden.

Golfkar huren

Nederland Nederland België Servië. Vandaag gesloten wo - zo. Community Hoe was jouw ervaring?

Als wij weer die kant op gaan, zien ze ons zeker terug!. Niet zo tactische serveerster: Restaurant de Vijf Weeghen. Prima plek om te bezoeken met kinderen. Had de mixed grill besteld. Zeer aangenaam terras waar je kinderen kunt laten spelen op een speelplein.

Welkom bij familierestaurant De 5 Weeghen

Hoe was jouw ervaring? Joop Elands 5 punten. De speeltuin voor de kinderen is prachtig. Zongerijpte tomaatjes uit eigen kas.

Ze staan weer geboekt openingstijden de vijf weeghen nieuwvliet volgend jaar. Vis en zeevruchtenGeschikt voor vegetarirs? Een afwisselende kaart voor zowel vis als vlees liefhebber genoeg keuze, en de nagerechten zijn heerlijk!!!

Er lagen wel zeven asperges op je bord, zeker ook een pluspunt. Asperges op zijn Vlaams. Mooie buitenspeeltuin incl ballenbak en kleine speelgelegenheid binnen. Je auto kun je op het terrein bij het restaurant parkeren, dat is erg veel? Zie onze advertentie in Via Vivo magazine van december. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Nieuwvliet

Eten aan de prijs, en voor die prijs niet goed genoeg. Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen. Fritura 't Gemaal Zeedijk Het personeel is vriendelijk en attent ,de eigenaresse ook.

Zie onze advertentie in Via Vivo magazine van december. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Daar kan menig restaurant een voorbeeld aan nemen.

Andere: