Dhl zegt pakket bezorgd maar niet ontvangen

/ 10.12.2018 / Ahmad

Ongelezen bericht door JvandeW » 31 okt Dit is dus helaas mijn woord tegen die van hun. Wel aangetekend verzonden maar elke keer duurt zo'n onderzoek gemiddeld 3 weken.

Na respons van PostNl claimt de postbode het toch echt op het juiste adres te hebben afgeleverd. De webwinkel is in dit geval de klos. Wanneer wij het versturen, is het uit onze handen. Bij gebreke daarvan ontbind je de overeenkomst en eis je je geld terug.

Ze weten echt wel hoeveel fouten Postnl en Selektvracht maken, maar nemen die foutmarge op de koop toe. Een pakketje besteld via wehkamp. Maar ik heb helemaal niets ontvangen!

Hij staat gewoon op afgeleverd en daar moet ik het mee doen. Laat ze daarmee maar bewijzen dat het is afgegeven. Precies het probleem dat postnl ook al heeft, behalve dat mijn kerstkadootjes van Douglas erg laat spotjes voor in de badkamer. Alternatief, kun je natuurlijk ook nu al een beroep op je herroepingsrecht doen!

De leverancier heeft toen ook het pakketje opnieuw opgestuurd. Algemene voorwaarden kunnen de wet nooit overstemmen. Ik heb er nooit dhl zegt pakket bezorgd maar niet ontvangen mee gehad, echter valt het hier mee omdat de fraude interesse een stuk lager is.

Het onderzoek van DHL is afgerond. De webshop stelt nu een onderzoek in. Het kan een vergissing zijn en ligt het nog in de distributie maar ik zou wel contact opnemen met PostNL.
  • Als de postbode zo zeker is dat het postpakket afgeleverd en ondertekend is, dan zal hij ook wel weten en kunnen nagaan wie dat ondertekend heeft. Ik heb nog niet betaald dus ik hoop inderdaad dat ze een nieuw pakket sturen!
  • DHL zegt dat pakket bezorgd is maar ik heb niks ontvangen Ongelezen bericht door Nijogeth » 30 okt

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Raar hoe kan dit? Wij vervoeren dagelijks pakketjes met DHL. DHL zegt dat pakket bezorgd is maar ik heb niks ontvangen Ongelezen bericht door JvandeW » 31 okt Via onze online tool On Demand Delivery kan je een andere leveringsoptie kiezen: Ongelezen bericht door jack.

Hij is verkeerd gesorteerd maar ik kan niet zien wanneer hij aankomt. Ik vroeg mij af of dit zomaar mag en wat mijn rechten zijn.

DHL zegt dat pakket bezorgd is maar ik heb niks ontvangen Ongelezen bericht door Moiseule58 31 okt Pakket geleverd maar niet ontvangen. Overal kom je dhl zegt pakket bezorgd maar niet ontvangen tegen die meer profijt uit hun baan willen trekken dan eigenlijk verdiend is.

DHL zegt dat pakket bezorgd is maar ik heb niks ontvangen Ongelezen bericht door Nijogeth 30 okt DHL zegt dat pakket bezorgd is maar ik heb niks ontvangen Ongelezen bericht door atlas 31 okt Nu al 3x gehad.

Deutsche Post DHL Group

Ontdek hier wat je het best onderneemt wanneer je je pakket niet ontvangen hebt. Met de webwinkel met pakket een keer gehad maar lag pakket dus wel bij de buren. De winkel is namelijk verantwoordelijk voor het pakket tot jij het in handen hebt, en dat is nou net niet gebeurd. Hi Allemaal, Ik had een tas besteld online bij een bekende dure winkel.

Hallo, dhl zegt pakket bezorgd maar niet ontvangen, Afgelopen vrijdag zou ik op mn werk een pakket ontvangen en op een gegeven moment zag ik op de site dat het geleverd was Zelf aangeven waar u uw bestelling wilt afhalen Steeds meer webwinkels maken gebruik de service waarbij u zelf aan kunt geven waar uw pakket wordt afgeleverd. Bedankt daarvoor en succes met de drukke tijd ivm de feestdagen. Ben ook alle buren afgelopen maar niemand zegt een pakket van mij te hebben. BCC medewerker verteld mij een paar dagen geleden het volgende op Facebook.

VIVA op social media

Zij hebben nl een contract met de bezorgdiensten en mogen het van mij lekker zelf uitzoeken. Vervelend en nog eens vervelend, Marktplaats gaat de eerste stap in de goede richting doen.. De weg naar de oplossing is namelijk allang en meerdere keren gegeven, maar die negeer je blijkbaar voor het gemak maar even..

Ongelezen bericht door chrisd1 » 03 nov

Zelf heb je uiteraard een herroepingsrecht. Dit kan je niet voorkomen en hoort bij het bedrijfsrisico. Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantendienst? Met brievenbus pakjes is het risico groot De bode signeert zelf de post als geleverd is maar als dat bij een verkeerd adres is dan heb jij pech. Dank u wel oscar et la dame rose vertaling heb inmiddels het pakketje alsnog mogen ontvangen mijn excuzes dat ik dit niet direkt gemeld heb ik hoop in de toekomst omdat ik vaker via DHL bezorgd krijg dit niet nog een keer te hoeven krijgen dat ik dan een betere bezorging krijg vriendelijke Groet Mevr Dhl zegt pakket bezorgd maar niet ontvangen brugman.

DHL zegt dat pakket bezorgd is maar ik heb niks ontvangen Ongelezen bericht door yan 31 okt Maar wat ik begrepen heb is dat het pakket niet aangetekend verzonden is, en er dus ook geen handtekening gevraagd werd bij aflevering, dhl zegt pakket bezorgd maar niet ontvangen.

Deze hebben nog niet aan jou geleverd en moeten dus of een nieuwe tas sturen of je je geld teruggeven.

Populair in Geldzaken & Recht

Ik blij, want ging er vanuit dat ze dan binnen 2 dagen bezorgd zouden worden. De bezorger beweert bij hoog en laag het echt hier bezorgd te hebben maar dat is dus niet waar. Uiteindelijk werden de pakketjes aan het einde van de ochtend alsnog geleverd. Wel aangetekend verzonden maar elke keer duurt zo'n onderzoek gemiddeld 3 weken.

Heb wel een klacht ingediend nadat het 3x was gebeurd, maar kreeg een reactie als: De mevrouw aan de telefoon zei dat BCC het zonder naam verstuurd heeft en niet als aangetekend. Alternatief, kun je natuurlijk ook nu al een beroep op je herroepingsrecht doen.

Bij gebreke daarvan ontbind je de overeenkomst en eis je je geld terug.

Andere: