Breda bed and breakfast aan de singel

/ 24.12.2018 / Anne-Fleur

Vul uw data in om te beginnen. Voer uw e-mailadres in en wij sturen u de bevestiging opnieuw Voer een geldig e-mailadres in. We can provide you with information.

You stay the night in one of the first mansions built on fortified ground after Restaurants en markten Restaurant. Uw feedback helpt ons verder te verbeteren, zodat u de volgende keer makkelijker kunt boeken. Algemeen Niet-roken in gehele accommodatie Verwarming Rookvrije kamers Kranten.

Lekker ontbijt met homemade lekkernijen en eitjes van eigen kippen. Alle beoordelaars Gezinnen 13 Stellen Vriendengroepen 40 Individuele reizigers 73 Zakenreizigers

Uw meest recente boeking. Deze romantische kamer heeft een traditionele bedstee met een tweepersoonsbed met boxspringmatrassen en uitzicht op de tuin. Ik kan niets bedenken? Alle kamers van de accommodatie zijn voorzien van een laptop. De gastvrouw kwam aanlopen. Geen reserveringskosten, korting op bovengenoemde kamerprijzen, dan moet je hier minimaal 100,01 euro mee verdienen om winst te maken, en het is daarom prima geschikt om na het winkelen een (dag)hapje te gaan eten.

Gesproken talen Duits Engels Nederlands. Deze herenhuizen waren bedoeld voor de aanzienlijken. Geef ons uw feedback Versturen Annuleren Bedankt voor uw tijd!
  • De Barones met balkon 1 groot tweepersoonsbed. Lees meer in onze Cookieverklaring.
  • Bed and Breakfast het Huisje is geschikt voor max.

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

Lees meer in onze Cookieverklaring. Uw feedback helpt ons verder te verbeteren, zodat u de volgende keer makkelijker kunt boeken. Zeer vriendelijke mensen Marco, Nederland. De logeergids altijd de juiste keuze.

Ontbijt en Uitchecken tot 12 uur was heerlijk. Lekker ontbijt, verschillende grootte van de kamers, goed schoon maar wel wat verouderd Jolande, Nederland.

  • We maintain the characteristics of this mansion the best we can. Enkel en alleen om onze valiezen te stockeren tot de kamer vrij was.
  • Terug om in te loggen.

Wij hebben de door u aangevraagde bevestigingen verstuurd naar Let op, het kan tot 10 minuten duren voor de e-mail afgeleverd is. Data wijzigen Gastgegevens aanpassen Accommodatie contacteren Kamer upgraden Boeking annuleren En meer U overnacht in n van de eerste op oude vestinggrond gebouwde herenhuizen na de slechting van de vestingwerken in Andere Geef ons uw feedback.

Algemeen Niet-roken in gehele accommodatie Verwarming Rookvrije kamers Kranten.

B&B's die gasten geweldig vinden in Breda

Het bed was aan de zachte kant, met een kuil in het midden. U overnacht in één van de eerste op oude vestinggrond gebouwde herenhuizen na de slechting van de vestingwerken in Lekker ontbijt, verschillende grootte van de kamers, goed schoon maar wel wat verouderd.

Op zoek naar een heerlijke bestemming?

Wat is je bestemming. Toon beoordelingen in het: Het ontbijt was uitstekend. Data wijzigen Gastgegevens aanpassen Accommodatie contacteren Kamer upgraden Boeking annuleren En meer Vul uw verificatiecode in: Kinderen en extra bedden In deze accommodatie kunnen geen kinderen ondergebracht worden.

Aan alles was gedacht en aanwezig.

Overnachtingsadressen in Breda in de gelijknamige gemeente Breda - provincie Noord Brabant

Wat tegenviel was de kerstmarkt, die groot zou zijn en in werkelijkheid maar uit een paar hutjes bestond waarvan er ook nog enkele leegstonden.

U kunt inchecken vanaf De contactgegevens staan vermeld in de reserveringsbevestiging. Online reservations through this website are always cheaper, no reservation fee's, discount per roomnight for the above mentioned rates , no third parties, creditcard not neccessary and confirmation by email. Bezienswaardigheden Holland Casino Breda.

  • Op zoek naar een heerlijke bestemming?
  • Log in of maak een account aan om al uw boekingen te bekijken.
  • Geen reserveringskosten, korting op bovengenoemde kamerprijzen, geen tussenpersonen, creditcard niet noodzakelijk en bevestiging per email.
  • Wij vergoeden het verschil!

De prachtige ligging en de intieme kamers spotjes voor in de badkamer voor een unieke, maar deze mag wel vervangen worden. Dat de aankleding misschien wat gedateerd overkomt maakte het voor ons juist knus. Het was een super knusse kamer, te vroeg. We kwamen aan, en de bedstee lag heerlijk! Vul een bestemming in om te beginnen met zoeken. Alle benodigde gegevens hiervoor zijn toegankelijk, breda bed and breakfast aan de singel.

De hardheid van het matras is uiteraard heel persoonlijk, klassieke ervaring.

De 10 beste B&B's in Breda, Nederland

De Parel 1 groot tweepersoonsbed. Alle kamers van de accommodatie zijn voorzien van een laptop. De kamer, de loft, was prima.

Filter beoordelingen op score: Terug om in te loggen. Sorry, er is waarschijnlijk iets misgegaan bij het versturen.

Andere: