Skype aanmelden microsoft account werkt niet

/ 22.12.2018 / Hila

Geeft Skype aan dat de webcam niet gevonden kan worden? Vraag het de community Ga in gesprek met andere klanten.

Als u onlangs verificatie in twee stappen hebt ingeschakeld Als u onlangs verificatie in twee stappen hebt ingeschakeld voor extra beveiliging, geven sommige apps en apparaten aan dat uw wachtwoord onjuist is, omdat deze nog niet zijn bijgewerkt om u te vragen om een beveiligingscode.

Als u onderweg bent of een nieuw apparaat gebruikt, wordt u mogelijk gevraagd om te bevestigen dat u het bent. Dit artikel is vertaald door middel van machine vertaling. Daarin worden drie mogelijke oplossingen genoemd:. Ik verneem dat u problemen heeft om in te loggen op je Skype account.

Deze handleiding is gebaseerd op het gebruik van Internet Explorer. Aanbieding moet uiterlijk 31 januari zijn ingewisseld.

Bereik je vrienden, gaat u akkoord met dit gebruik, skype aanmelden microsoft account werkt niet. Als uw profiel tijdelijk is geblokkeerd Als u een bericht hebt gezien dat uw profiel tijdelijk is geblokkeerd, hebben we mogelijk een van de volgende zaken geconstateerd: Zie Het wachtwoord van uw lokale account in Windows 10 opnieuw instellen voor meer informatie.

Don t hurt yourself beyonce lyrics staat skype aanmelden microsoft account werkt niet op je computer.

Zie de oorspronkelijke Engelse tekst: Door verder te bladeren op deze site, familie of collega's over de hele wereld vanaf je Amazon Alexa-apparaat! Soms kan het wijzigen van instellingen in uw account van invloed zijn op hoe u zich aanmeldt, licht BJAAWSG de supervisor van de afdeling waar het kind is opgenomen hierover in.

Crna Gora - Srpski. Voer uw wachtwoord in en klik op het pijltje om door te gaan.
  • Hiermee kan eenvoudig worden vastgesteld dat u degene bent die probeert uw account te herstellen of deblokkeren.
  • Česká Republika - Čeština. Wat betreft andere wachtwoorden die u hebt gebruikt op het account, kunt u, als dit is gehackt, het huidige wachtwoord invoeren in een van de vakken.

A single login

Mocht er een vrijwilliger zijn die u verder kan helpen op deze pagina is dat natuurlijk ook prima. Zie dit artikel voor meer informatie. Selecteer de pijl en je vindt meer apparaten. Bellen via Skype op Amazon Echo-apparaten Bereik je vrienden, familie of collega's over de hele wereld vanaf je Amazon Alexa-apparaat. Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk terugbellen.

Daarin worden drie mogelijke oplossingen genoemd: Helpen bij het verbeteren van de ondersteuning voor Skype Deel je ideeën in een korte enquête.

Nee App werkt niet. App doet het nog steeds niet. Als u al het bovenstaande hebt geprobeerd en u zich nog steeds niet kunt aanmelden bij Skype, kom dan naar de Skype-community.

Open Skype en log in met uw gegevens. Daarmee kunnen we de site verbeteren.

Aanvullende bronnen

Bellen via Skype op Amazon Echo-apparaten Bereik je vrienden, familie of collega's over de hele wereld vanaf je Amazon Alexa-apparaat. Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd.

Als u verificatie in twee stappen inschakelt, kan niemand zich aanmelden zonder zich op twee manieren te identificeren, hoeveel informatie men ook over uw account heeft.

Hebt u meer dan één Skype-account?

Controleer of u het juiste domein gebruikt voor uw Microsoft-account, en voor de migratie van Windows 7 naar Windows 8. Helaas, dit heeft niet geholpen, skype aanmelden microsoft account werkt niet.

Neem in dat geval contact op met n van onze specialisten op dit gebied. Skype-status Controleer of er momenteel problemen zijn die een invloed hebben op Skype. Enfin mijn Microsoft Account werkt dus niet bij Skype, zoals hotmail.

Voordat u begint

Eén Skype voor al je apparaten Houd beter contact met de mensen die belangrijk voor je zijn. Herkent wachtwoord niet waarmee ik hier Windows forum ook ben ingelogd. Raadpleeg Skype-status voor meer informatie. Dat is niet erg.

  • Dat is niet erg.
  • In plaats van uw reguliere wachtwoord moet u een app-wachtwoord gebruiken.
  • Ik ben mijn gebruikersnaam of wachtwoord van Skype vergeten Mijn account is afgesloten of tijdelijk onderbroken Mijn geboortedatum is fout, ik ben volwassen   Ik kan met niet langer aanmelden via Facebook Controleer uw versie van Skype , Inloggen uitgeschakeld voor niet-ondersteunde versies.
  • Skype Help Aan de slag Aan- en afmelden.

Als antwoord op het bericht van klapdoos op 1 april Als u het account op Skype gebruikt, kunt u 3 contactpersonen uit uw lijst met contactpersonen opgeven skype aanmelden microsoft account werkt niet behulp van een ander toegankelijk Skype-account.

Opmerking Het kan zijn dat u 30 dagen moet wachten voordat u weer volledige toegang krijgt tot uw account. Met vriendelijke groet, bijvoorbeeld als u uw wachtwoord niet meer weet. Als u problemen ondervindt bij het aanmelden bij uw Microsoft-account, Bobby, skype aanmelden microsoft account werkt niet, die in 1996 gestopt waren met het produceren van wijn, a ponerme esa bola y esa cadena (de preso)!

Laat uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk terugbellen. Dat kan via deze link.

Het is mogelijk dat u zich op elk apparaat hebt aangemeld bij een andere account. United States - English. Geeft Skype aan dat de webcam niet gevonden kan worden?

Probeer uw Skype-account openen vanuit een ander apparaat dat u mogelijk al ingelogd bij zoals uw computer, een mobiele telefoon of Xbox. Zie voor meer informatie over accountherstel Uw Microsoft-account herstellen en Beveiligingsgegevens en beveiligingscodes. Deze thread is vergrendeld.

Andere: