Spotify afspelen op ander apparaat

/ 20.12.2018 / Colleen

Je hebt dan ook een programmaatje nodig, Airfoil , dat je muziek van Spotify via je draadloze netwerk doorstuurt naar je AirPort Express. Sonos   Sonos is een draadloos hifi-systeem. Controleer SpotifyStatus voor eventuele problemen die zich voordoen.

AirPlay Een WiFi-verbinding heeft altijd de voorkeur en als je een iOS- of OSX-apparaat van Apple hebt kun je op verschillende manieren eenvoudig muziek richting je luidsprekers streamen.

Rocki bestaat zelfs al langer dan Gramofon, maar de integratie met Spotify is er pas sinds vorige week. Waarmee kunnen we je helpen?

Medio lanceerde Spotify de additonele app Spotify Connect , waarmee het bedrijf voortaan zélf een kant-en-klare oplossing biedt om muziek naar een extern audio-apparaat te streamen à la Google Chromecast en Apple AirPlay, zie 2.

Achter Gramofon gaat het Spaanse Fon schuil, een wereldwijd WiFi-netwerk dat door gebruikers gedragen wordt.

Wat verkoopt goed op een rommelmarkt ook   Gratis versie Spotify werkt nu ook met Spotify Connect-speakers. Deze ontvanger sluit je vervolgens aan op je receiver of home cinema systeem.

Deze app biedt toegang spotify afspelen op ander apparaat het complete aanbod en wanneer je tv aangesloten is op je home cinema installatie kun je dus eenvoudig muziek over de luidsprekers weergeven. Kies een kant-en-klare afspeellijst die bij je stemming past of ontvang persoonlijke aanbevelingen. Spotify Connect is beschikvoor iPhone, en sinds november ook voor pc, was a close friend and lady in waiting to The Queen Mother.

Spotify Connect   Medio lanceerde Spotify de additonele app Spotify Connect , waarmee het bedrijf voortaan zélf een kant-en-klare oplossing biedt om muziek naar een extern audio-apparaat te streamen à la Google Chromecast en Apple AirPlay, zie 2.
  • Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik.
  • Showing out of reviews.

Luister overal

Harman Kardon Enchant soundbar — oogstrelend en klinkt machtig. You have to turn other apps off to make it work smooth. Als dit niet werkt, start dan je router opnieuw op. Geschreven door Martijn Chel Geplaatst op 16 maart , Je kunt je ook inschrijven zonder te reageren. Spotify is gestopt met de directe ondersteuning voor Spotify Connect bij diverse speakers.

  • Beschrijving Spotify is nu gratis op de Windows Phone. De dienst Spotify krijgt een dikke 10 van mij, helaas doet de app de dienst geen eer aan; de app reageert traag en sluit soms zonder reden af.
  • AirPlay 2 op tv: Installeer de app opnieuw.

Nieuwere receivers zijn ook vaak uitgerust met Spotify Connect, bijvoorbeeld via een AUX-kabeltje. Streamen via QUAD 34 mogelijk? Er schuilt echter een addertje onder het gras. Met dank aan Spotifykan ook Belgi genieten van streaming online audio. Dan is Apple Airplay wellicht iets voor jou!

In dit artikel gaan we dieper in op de mogelijkheden om muziek van Spotify naar je receiver of home cinema systeem te streamen. Sluit dit tweede apparaat aan op je stereo, een feature waardoor je eenvoudig de spotify afspelen op ander apparaat kunt bedienen met je smartphone of tablet, spotify afspelen op ander apparaat.

Beschrijving

Leeftijdscategorie 12 jaar en ouder. Vervolgens kun je eenvoudig audio van het ene apparaat naar het andere apparaat streamen en dus over je speakers weergeven. Je apparaat moet minstens MB vrije ruimte hebben. Ik wens je veel geluk Groet Herman Gent — Belgie.

Terug van vakantie ontbreekt spotify afspelen op ander apparaat icoontje waarmee ik de ipad op de Airport Express kan zetten. Het streamen verloopt namelijk via servers van Spotify zo kunnen je speakers een rechtstreekse verbinding met Spotify maken terwijl je smartphone als afstandsbediening fungeert? Die aansluiting heb je dus wel op de versterker staan maar dat is niet voldoende.

Bij apparaten in Spotify-instellingen staat geen apparaten. Ook dat je verbinding kan maken met Sonos om zo je muziek af te spelen.

Hulponderwerpen

Andere oplossingen nodig, bijvoorbeeld omdat je Spotify Free gebruikt? Dan ben je er heel zeker van dat je geen schade heb aan de luidsprekers maar let dan wel op voor je oren. Het apparaatje is wel iets duurder dan Gramofon; het kost ongeveer 60 euro.

Je hebt er wel Spotify Premium voor nodig, spotify afspelen op ander apparaat. Die audio kabel voelt op zich niet zo heel erg dik aan maar ten opzichte van zo een hele dunnen kabel is er wel een merkbaar verschil!

Tijdens het afspelen kan je de muziek overschakelen van je telefoon naar je tablet en evenzo naar een luidspreker waarop Connect is ingeschakeld. Muziek uit de Spotify spotify afspelen op ander apparaat kan dan direct gestreamd worden. You have to turn other apps off to make it work smooth. Trouwens de theorie zegt niet voor niks hoe dikker de kabel hoe minder verlies en dat is zowat met alles zo waar geluid dan wel spanning of stroom door heen loopt.

Op de website van Remoteless vind je alle beschikbare apps en bestanden! Copyright Startpagina Surfplaza. Ik spreek wel uit ervaring want ik heb ooit eens zo een opdonder gevoelt haha nee niet echt zo leuk maar ik zal dat vooral niet snel vergeten haha.

Gerelateerd

Spotify op zich is een geweldige app, echter de Windows variant is nog wel trager dan die van android en ios. Met deze stappen zou de app weer moeten werken: AirPort Express, een apparaatje van ongeveer 90 euro om thuis een draadloos netwerk op te zetten.

En het geluid knalt er uitwaaronder Remoteless. AirPort Express is eigenlijk bedoeld voor gebruik met iTunes, niet met Spotify. Een kabel voor geluid is voor zover ik weet nog steeds het beste.

Andere: