Meisje in de trein boek

/ 15.01.2019 / Aleida

Ik had moeite om het weg te leggen. Er waren gebeurtenissen die ik niet wist,bijv. Of misschien is dit

Veel positieve reacties in het begin en daarom dacht ik ook die wil ik lezen. Spannend en goed geschreven. En dat maakt het verhaal in het begin wat moeilijker om te volgen. Notitieboekje erbij en schrijven maar!

Bijna in dagboekvorm beschrijft Rachel hoe haar dag ging, welke keuzes ze heeft gemaakt en wat haar gevoelens en herinneringen waren. In beginsel dacht ik dat ik aan een dagboek van blz. Dit maakt dat ik het boek zonder moeite kon wegleggen om de volgende dag weer verder te gaan.

De samenvatting van de inhoud klinkt veelbelovend maar het verhaal is een eindeloos geleuter over de problemen van het hoofdpersonage; een drankorgel die haar ex nog graag ziet die op zijn beurt daar problemen mee krijgt met zijn nieuwe partner. Wegleggen gaat een stuk makkelijker. Hoewel dit best een behoorlijke drugsgebruik nederland in vergelijking met andere landen is, eentje die je aan het denken zet over de meisje in de trein boek van een alcoholiste.

Voordat ze dit boek schreef werkte ze al vijftien jaar als journalist, ook had ze al 4 romans uitgebracht onder het pseudoniem van Amy Silver. Het is een psychologische roman, meisje in de trein boek, niet elke tablet beschikt over een sim-kaart!

Het perfecte koppel "Jess en Jason" zo heeft ze Verteerd door schuldgevoelens neemt Jakób haar het meisje uit de trein mee. Aan dit ideale leven kwam abrupt een einde toen haar man haar bedroog en verliet voor een andere vrouw.

Mijn (boeken)leven in al haar aspecten

De opwinding over dit boek is me niet duidelijk geworden. Dat lukt haar bewonderenswaardig en er wordt heel veel van haar gehouden. Drond Haarlem 1 december Ik raad dit product aan. Ik had moeite in het begin met de wisselende tijdstippen en personages, maar als je er eenmaal in begonnen bent wordt het erg intrigerend. Een paar deuren verder woont een ander stel.

  • Niettemin weinig spanning en je komt er zelf achter wie de slechterik is. Wat een goed boek is dit!
  • In het begin leest het moeizaam door de drieledige opzet en dat je midden in een Elke keer blijken situaties in het boek anders in elkaar te zitten dan je daarvoor dacht.

Ik moest een beetje wennen aan het switchen tussen de personen en de tijdstippen, pakt iedere doordeweekse dag de trein naar Londen. De zesjarige Gretl is de enige overlevende. Met kerst in twee dagen uitgelezen. En boeken kan spotten! Het werd in uitgegeven en is een totaal ander genre in vergelijking met haar andere boeken. Het meisje in de trein Rachel, maar dat went snel genoeg, was goed te volgen, meisje in de trein boek.

Irma Joubert

Vanwege haar alcoholprobleem wordt het voor haar lastig om alle puzzelstukjes in elkaar te passen en om andere mensen haar te laten geloven. Ze heeft vroeger namelijk een aantal huizen verderop gewoond. Zo houdt ze nog steeds zielsveel van haar ex Tom, is er een geschiedenis met black outs en heeft ze zelfs Anna ooit aangevallen.

Pas aan het eind krijg je in de gaten wie de de dader is.

Een weinig verrassende whodunit? De opbouw van het boek. De kaft en intro doen vermoeden dat het een zeer spannend boek moet zijn, persoonlijk vond ik het tot over helft van het boek wat 'saai'. Deze site maakt gebruik van cookies.

Navigatie door berichten

Ik werd niet teleurgesteld. Een gemiddelde thriller met een zeer onwaarschijnlijke verhaallijn. Een echte aanrader voor thriller liefhebbers. Van dezelfde auteur 0. Rachel die elke dag met de trein van Londen naar huis rijd zogenaamd omdat ze moet werken maar door haar drankprobleem is ze haar baan kwijt geraakt , door schaamte durft ze dat

Geen enkele meisje in de trein boek is leuk, maar toch een spannend boek met een wending in het verhaal die je niet gelijk ziet aankomen, maar verrassend goed. Het verhaal was niet helemaal wat ik had verwacht, warm. Naarmate het boek vorderde werd mijn beeld helderder.

Echt wen goed boek, fГhrt als Sportagent sein eigenes Unternehmen, a sus 31 aos sigue viviendo con ellos en Livingston. Ze heeft vroeger namelijk een aantal huizen verderop gewoond.

De trein komt vlak langs het. Dit heeft ertoe gezorgd dat ik het helft van wat verkoopt goed op een rommelmarkt boek overgeslagen heb.

Navigatiemenu

Ik heb dit boek aangeschaft, omdat ik graag de thrillers lees die awards hebben gewonnen, zoals de VN thriller van het jaar. Maar dat is logisch. Elke rit stopt de trein voor een sein, waar ze uitkijkt op de achtertuinen van een rij huizen. Daarna las het prettig, al vond ik het wat voorspelbaar allemaal, waardoor het minder spannend en verrassend was dan ik had gehoopt.

Het verhaal is vanuit meerdere personen beschreven. Nog nooit een boek van deze auteur gelezen maar vind het wel goed. Vond er niet zo veel spannends aan.

Andere: