Weekendje weg arrangement arnhem

/ 15.01.2019 / Djarno

Kamer informatie Comfort kamer Deze comfortabele kamer is in gerenoveerd en sfeervol ingericht. Even lekker ertussenuit met de Kids en genieten van een weekendje weg op de Veluwe.

Of breng een bezoek aan de woestijn met zijn reusachtige cactussen en bijzondere woestijndieren. Laat u zich heerlijk 3 dagen verwennen in het beauty center op de Veluwezoom in Rheden. Kijk dan verder voor een overnachting Arnhem. Ontspannen weekendje weg Millingen nabij Nijmegen 4 dagen inclusief ontbijt. Daarna wandel je met een mooie route van 15 minuten langs het water naar de binnenstad. Stelt u zich eens voor.

Weekendje weg arrangement arnhem kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9. Rijd een prachtige route langs bijzondere plekjes van de Veluwe. Landgoed Groot Warnsborn 8? Binnen 15 minuten loop je er vanaf het station heen. Fletcher Hotel Restaurant Doorwerth - Arnhem.

Betalen bij aankomst hotel 24 Familiekamer aanwezig 7 Huisdier toegestaan 10 Max. Voor een uitstekend verzorgd activiteiten programma om samen van te genieten! Voorwaarden Je kunt deze aanbieding boeken tot en met 30 juni Je kunt deze aanbieding niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen, of inwisselen voor geld Je ontvangt treinkaartjes voor de heen- en terugreis los van elkaar in de mail Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.

Onze voordelen

Het restaurant van Linge Hotel Elst serveert moderne internationale gerechten met seizoengebonden specialiteiten in de prachtige eetzaal met een fraai balkenplafond. Glamping midden op de Veluwezoom! Zo leer je hier hoe een waterzuivering werkt en als je durft, kruip je door het riool. Je maakt je mode-aankopen compleet met accessoires als tassen, hoeden en sieraden. Nederland, Berg en Dal 17km hemelsbreed vanaf Arnhem.

  • Kom culinair genieten op de Veluwe. Het programma zit boordevol leuke activiteiten zoals onze schietorama en de nieuwe Scrapheap Challenge - Schrootstrijd en natuurlijk een heerlijke barbecue!
  • Nederlands Openluchtmuseum In het Nederlands Openluchtmuseum vind je een verzameling van typisch Nederlandse gebouwen en ware verhalen, die de historie van het leven in Nederland van de afgelopen twee eeuwen tot nu vertellen. Fietsliefhebbers mogen deze 3-daagse fietsaanbieding niet missen dus boek nu deze heerlijke dagen ertussen uit!

Ontspannen weekendje weg Millingen nabij Nijmegen 4 dagen inclusief ontbijt, weekendje weg arrangement arnhem. In Arnhem vind je stad en groen vlakbij het station. Bij mooi weer is het heerlijk tafelen op de terrassen van de Korenmarkt, de Jansplaats en aan de Rijnkade: Kamer informatie Comfort kamer Deze comfortabele kamer is in gerenoveerd en sfeervol ingericht.

Geniet met je beste vriendinnen in een unieke lodge op de Veluwe. Glamping midden op de Veluwezoom.

Vind jouw ideale verblijf

In de buurt van Arnhem vind je veel mooie natuur. Verwennerij ten top met dit vriendinnenweekend! En vanaf daar sta je ook zo weer in het centrum.

Zij kennen de mooiste tochten, kostelijk verwend worden en er even lekker tussen uit. Openlucht Museum Toont de geschiedenis en cultuur van het dagelijks leven in Nederland. Deze comfortabele kamer is in gerenoveerd en sfeervol ingericht. Arnhem is bovendien de thuisbasis van Het Gelders Orkest en regelmatig treden er nationale en internationale artiesten op in Luxor Live of in het Gelredome. Momenten van ontspanning, weekendje weg arrangement arnhem, die ze het liefst met u delen. Ga er even lekker 2 dagen tussen uit en geniet op de Weekendje weg arrangement arnhem.

Aanbiedingen

Je koopt hier rechtstreeks in het atelier van de ontwerper! Ontspannen weekendje weg Millingen nabij Nijmegen 4 dagen inclusief ontbijt. Verhalen van Britse, Poolse en Duitse militairen komen hier tot leven.

Tijdens dit uitje gaan jullie allerlei leuke activiteiten doen zoals e-chopper rijden, rode aardvarken aan de overkant, tafelgrillen en midgetgolfen. Laat je dan lekker verwennen en kom genieten van heerlijk eten van topkoks en overnacht op het schitterend gelegen landgoed op de Veluwe. Stel je vrienden op de weekendje weg arrangement arnhem om te zien wie de beste jacht-skills heeft. Voor het chte nachtwerk ben je in de binnenstad op de Korenmarkt, de Jansplaat en de Rijnkade aan het juiste adres, kostelijk verwend worden en er even lekker tussen uit.

Momenten van ontspanning, myself and I. Amrth Hotel Belvoir 7. Fletcher Hotel Huis te Eerbeek, weekendje weg arrangement arnhem.

Een weekendje weg in Arnhem

Een kijkje in de oceaan met prachtige koralen, kleurrijke koraalvissen, haaien en roggen behoort ook tot de mogelijkheden. Het natuurgebied is zeer veelzijdig  en vormt de breuklijn tussen het hart van de Veluwe en de vallei van de IJssel. Verwennerij ten top met dit vriendinnenweekend!

Deel met een vriend. In welk gezelschap je ook op stap bent. En vanaf daar sta je ook zo weer in het centrum. Je kan het hotelarrangement tegen betaling annuleren, tot de geboekte reisdatum.

Andere: