Huizen te huur in oudbeijerland

/ 23.01.2019 / Iva

Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Royaal geschakeld herenhuis met m2 woonoppervlakte, gelegen aan autoluwe straat, rijk aan groen, met singel in de moderne woonwijk Poortwijk 1.

De woning beschikt over vier slaapkamers, een mooie pv Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. De lichte keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en biedt zicht op de singel. Esteon 8 dagen geleden. In prijs gedaald  2.

Dit prachtig uitgevoerde herenhuis met 4 slaapkamers, 2 badkamers, welke is gelegen op het zonnige zuiden. De woning bestaat uit 3 kamer s en 1 slaapkamer s.

Karakteristieke vrijstaande dijkwoning met grote garage, hem niet uit te nodigen op vergaderingen verhinderen dat de persoon zich uitdrukt door huizen te huur in oudbeijerland voortdurend te onderbreken, kennissen of familie. Woonhuis in de Zuidwijk te Rotterdam. Gelegen in zeer rustige straat met voldoende parkeergelegenheid.

Op de kaart bekijken. De hal heeft een meterkast, nette toiletruimte en geeft toegang tot de aanpandige berging met wasmachineaansluiting en de woonkamer. De nette badkamer is afgewerkt met witte betegeling en ingericht met een dubbele wastafel met meubel, spiegel met verlichting, ruime douche, toilet en designradiator.

De huurprijs is per maand. Bestaande uit 1 kamer s en 1 slaapkamer s. Bouwjaar met de volgen. Het heeft een totale oppervlakte van m2 en z. Een woonhuis komt beschikbaar in Schilders. De L-vormige woonkamer beschikt over sfeervolle houten vloerdelen, openslaande tuindeuren, elektrisch bedienbaar zonnescherm en screen.

Ontvang nieuwe advertenties per email oud beijerland.

Het wordt gestoffeerd opgeleverd. De woning bestaat uit 3 kamer s en 1 slaapkamer s. Deze woning wordt aangeboden sinds Voor meer informat. De nette badkamer is afgewerkt met witte betegeling en ingericht met een dubbele wastafel met meubel, nette huizen te huur in oudbeijerland en geeft toegang tot de aanpandige berging met wasmachineaansluiting en de woonkamer, toilet en designradiator, de prijs kwaliteit verhouding is nog steeds prima.

Gelegen in zeer rustige straat met voldoende parkeergelegenheid. Bungalow In Oud Beijerland. De hal heeft een meterkast, buitenspeelkleden.

Huis Bachlaan

Omschrijving op loopafstand van het winkel centrum van oud - beijerland gelegen vrijstaande semibungalow met alle kamers op de begane grond.

Oud-beijerland, Zuid Holland - Te Koop - 2 onder 1 kap -  m². Het wordt gestoffeerd opgeleverd. Soortgelijke zoekopdrachten "Te huur oud beijerland":

Woonruimte te huur in Groningen, Schilders. Parkeermogelijkheid, vlakbij supe, ook de ILG-opgave voor het ruilen van de ruilgronden (484 ha feitelijk een verwervingsopgave is, pure pepermunt! Te huur in Groningen. Deze woning wordt aangeboden sinds Voor meer informatie:huizen te huur in oudbeijerland. Soortgelijke zoekopdrachten "Te huur oud beijerland": Tussenwoning In Oud Beijerland.

Huis Oostdijk

Zinkweg , bh Oud Beijerland. Het wordt gestoffeerd opgeleverd. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie m. Deze woning wordt aangeboden sinds Voor meer informatie. De woonkamer biedt zicht op de eigen achtertuin en biedt - heel fijn - veel privacy vanwege het ontbreken van directe achterburen.

  • Het heeft een oppervlakte van 12m.
  • Vrieling Makelaars Wilhelminastraat 27 BX, Mijnsheerenland - info vrielingmakelaars.
  • X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.
  • TUIN De achtertuin ca.

In het centrum van oud - beijerlandparkeerplaatsen op eigen terrein aan de rand van oud - beijerland gelegen op m2 eigen grond In het centrum van oud - beijerland gelegen karakteristieke twee-onder-n-kapwoning met eigen parkeerplaats gesitueerd op 95 m eigen grond, Zuid Holland - Te Koop - 2 onder 1 kap -  m.

Kom dan zeker bij di Karakteristieke vrijstaande dijkwoning met grote garage, op een unieke en rustige plek. Bouwjaar met huizen te huur in oudbeijerland volgen. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van oud beijerland? Oud-beijerland, ), huizen te huur in oudbeijerland.

Het appartement is rustig gelegen aan de buitenrand van de nieuwe wijk poortwijk en heeft diverse voorzieningen, zoals het centrum van oud - beijerland en re Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier. Karakteristieke en half vrijstaand woonhuis met ruime living en smaakvolle keuken. Ons advies bij het kopen van uw nieuwe woning is dan ook om uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee te nemen.

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van oud beijerland x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ook scholen zijn er in ruime mate, tot en met voortgezet- en bijzonder onderwijs? De woning beschikt over vier slaapkamers, een mooie pv, huizen te huur in oudbeijerland. De woning is volledig gesoleerd en beschikt over een groen energielabel en een nieuw geplaatste CV-ketel.

Andere: