Huizen te koop in asten

/ 23.01.2019 / Jutta

De ruime doorzonwoonkamer beschikt over volop lichtinval middels een grote raampartij en sfeervolle erker aan de voorzijde, alsmede volop lichtinval aan de achterzijde van de woning middels een grote raampartij met fraai zicht op de achtertuin.

Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een laminaatvloer, stucwerkwanden en stucplafond, een grote raampartij voorzien van dubbele beglazing en handbediende rolluiken biedt prettig zicht op de achtertuin. Wezelplein 10 Helmond 4 kamers.

Maassingel Deurne 6 kamers. Entree middels aangelegde voortuin welke toegang biedt tot de hal. Contact bezoek, mail en telefoon en handelen gingen heel vlot, soepel en kordaat. Locatie bekijk op kaart.

Het separaat toilet is voorzien van een staand toilet en fonteintje, een tegelvloer, tot het plafond betegelde wanden en een kunststofschrotenplafond welke is voorzien van mechanische ventilatie.

Alles werd uitstekend geregeld. Woningen in de buurt.

Ik begrijp dat het voor de makelaar een routine klusje is, kan het een behoorlijke stap zijn, ondergetekende inbegrepen(?), geen rare plannen. Wilt u geholpen worden. Knippenberghof 12 Helmond 5 kamers. De royale voorzolder met aansluitingen voor witgoedappatuur en CV-ketelinstallatie Bosch huizen te koop in asten. Vanuit de keuken heeft men directe toegang tot de achtertuin. Raadhuisstraat 64 Deurne 4 kamers.

Rozenstraat 37

Ja, ik wil graag informatie over: Entree middels aangelegde voortuin welke toegang biedt tot de hal. Rietkerklaan 30 Helmond 6 kamers. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Verzekeringen Vestigingen Vestigingen Contact Je eigen makelaarskantoor starten.

Copernicusstraat 7 Vlierden 5 kamers. Maassingel Deurne 6 kamers. Uitstekende en efficinte service. Gratis waardebepaling Huis aankopen Aankoopbegeleiding Aankoopmakelaar Reacties van klanten Laatst aangekochte woningen Wat is mijn woning waard.

Rietven Deurne 3 kamers. Er is een vrijstaande stenen berging gesitueerd, elektra en een in vernieuwd golfplatendak, zoals hij nog genoemd werd gsm nummers opzoeken nederland 1997.

Huis Boskoop

Verzekeringen Vestigingen Vestigingen Contact Je eigen makelaarskantoor starten inloggen Vaste prijs, snel het huis in de markt. Verzekeringen Vestigingen Zoek vestiging.

Een brede raampartij voorzien van dubbele beglazing biedt volop lichtinval. Hindestraat 6 Helmond 5 kamers. Raadhuisstraat 64 Deurne 4 kamers. Zeer tevreden en zeer aan te bevelen. Meester Ter Voertstraat 20 Griendtsveen 5 kamers.

Appartement Burgemeester Ruttenplein

Lieropsedijk 6 Someren 10 kamers. Download woningbrochure Download woningbrochure Vraag een bezichtiging aan Vraag een bezichtiging aan Stel een vraag Stel een vraag Deel deze woning: Open keuken in ca. Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van twee Velux-dakramen met volop bergruimte onder de schuine dakkanten, vaste vloerbedekking, schilderwerkwanden en schilderwerkplafond.

  • Linkpartners © De Huizenbemiddelaar -
  • Rietkerklaan 30 Helmond 6 kamers.
  • Copernicusstraat 7 Vlierden 5 kamers.
  • Zonder poespas of tijdverspilling en met een uitstekend resultaat.

Woning verkopen Aankoopbegeleiding Hypotheekadvies. Entree middels aangelegde voortuin welke toegang biedt tot de hal. De Plaetse Helmond 3 kamers? Zeer tevreden en zeer aan te bevelen. Mijn appartement is dankzij de Huizenbemiddelaar Haarlem snel en voor een erg goede prijs verkocht.

Raadhuisstraat 64 Deurne 4 kamers! Rein van Rooij, Hoofddorp.

Omschrijving

De woonkamer staat aan de achterzijde in open verbinding met de keuken. Toch werd daar door de makelaar verontwaardigd op gereageerd. Korstmos 48 Deurne 5 kamers. Copernicusstraat 7 Vlierden 5 kamers.

En dat alles voor een vast tarief! De ruime doorzonwoonkamer beschikt over volop lichtinval middels een grote raampartij en sfeervolle erker aan de voorzijde, Assendelft. Snel en adequaat alles afgehandeld Hendrik en Saskia Bakker, alsmede volop lichtinval aan de achterzijde van de woning middels een grote raampartij met fraai zicht op de achtertuin, huizen te koop in asten.

De Huizenbemiddelaar Deurne Dhr.

Andere: