Facebook vind ik leuk niet zichtbaar

/ 01.02.2019 / Gerjan

Verwijzingen naar de Facebook Pages Naast dat de overzichtspagina een duidelijke aanvulling is van jouw persoonlijke profiel, is het tevens een hele handige lijst met verwijzingen. De beheerder krijgt er niet expliciet een melding over, wel kan de beheer goed zijn statistieken bijhouden als de pagina meer dan 30 Likes heeft en deze stats eventueel koppelen aan software van derden iets wat grotere bedrijven doen.

Hier heb je geen invloed op, want dit wordt vastgesteld door de publiekinstellingen van de plaatser.

In de handleiding van facebook zelf komt deze uitleg hoe dit te verwijderen totaal niet duidelijk naar voren. Je komt nu in jouw Activiteitlogboek terecht. Hoe voorkom ik dit? Maar als ik wil controleren wie mijn Facebook pagina kan zien, zie ik dat iedereen ook mijn familieleden kan zien. Hoi Susan, dat is vreemd. Straks HOEF je helemaal niet meer af te spreken om bij te kletsen. Dit hangt af van jouw privacy instellingen.

Hallo, facebook vind ik leuk niet zichtbaar, Het klop dat je op het moment facebook vind ik leuk niet zichtbaar favorieten kunt bewerken, Ik heb even een vraag, maar dan zie je dus echt niks meer van ze en dat vond ik ook niet leuk.

Handig als je bezig bent met een grote Facebook-opruiming. Je kunt zien of een update openbaar geplaatst is of gedeeld wordt met een bepaald publiek door boven in het bericht te klikken op het wereldbolletje openbaarmaar jij kunt niet zien met wie, dan voel je je toch even meer in Mexico dan in Grootste woningcorporatie den haag. Hoi Quincy, de bergen zijn erg onvoorspelbaar.

Ik heb geen tijd om nu diep te zoeken maar is het dit niet dan: Ik heb ook wel eens iets te fanatieke vrienden op 'niet meer volgen' gezet, vriend van Johnny en heeft onlangs nog zijn bruiloft gezegend: De man die zich bewust is van zijn rol en verantwoordelijkheid in dit leven.

  • Hoi Michel, Als beheerder kun je zien wie de pagina de afgelopen dagen allemaal hebben geliked.
  • De beheerder kan ook op jouw naam en profielfoto klikken om je profiel te bekijken.

Waarom zie ik mijn vind ik leuk applicaties niet meer op mijn eigen pagina

Hallo, ik vind het vervelend als al mijn vrienden zien wanneer ik ergens op reageer. Ik heb schijnbaar een video geliked van guess which celebrity… Unliken is denk ik wel gelukt, maar dit filmpje blijft verschijnen gaat weg en komt weer terug op mijn profiel bij recente activiteiten, met erbij dat ik het leuk vind in tekst! Ik krijg echt de kriebels bij het idee dat ik de tijdlijnen of hoe dat dan ook mag heten van vriendinnen zou moeten volgen om op de hoogte te kunnen blijven van hun doen en laten.

Ik weet niet precies waar je de naam van die persoon weer terugziet. Mocht iemand anders een oplossingen weten, dan horen wij het graag. Vul de naam van een vriend in.

Echter merk ik dat iedereen op mijn profielfoto kan klikken, zowel vrienden als geen vrienden. Houd je me op de hoogte of het lukt. Heb jij een idee hoe dit kan. Mensen mogen de foto wel zien maar nit delen. Hi Sophia, Bedankt voor je goede tip.

Jouw foto niet laten weergeven bij Facebook advertenties

Klik hier voor een overzicht met de privacy instellingen van diverse social media en applicaties. Via je eigen profiel kun je bij het overzicht komen dat bovenaan allemaal kleine afbeeldingen weergeeft van de zaken die je per categorie leuk vindt. Kan ik dit uitzetten?

Mijn Online IDentiteit 29 december at Weet jij het antwoord? Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Toegevoegd na 2 minuten: Dan zit er maar n ding op en dat is Facebook verwijderen, facebook vind ik leuk niet zichtbaar. Als je je onprettig voelt vanwege de personen die het bericht kunnen lezen, kun je beter niet op het bericht reageren of het leuk vinden.

Hiervoor zijn echter geen duidelijk knopjes te vinden vandaar onderstaande instructies.

Verwijzingen naar de Facebook Pages

Wil je meer lezen over de verschillende knoppen lees dan ook het artikel  Facebook reactieknoppen; Like-knoppen uitgelegd! Klik op knop voltooien wanneer je klaar bent.

Verwijzingen naar de Facebook Pages Naast dat de overzichtspagina een duidelijke aanvulling is van jouw persoonlijke profiel, is het tevens een hele handige lijst met verwijzingen.

Nu kan ik niet hélemaal volgen wat jij nu wel nog ziet en wat niet. Niet via instellingen niet via de favorieten lijst e.

  • Ik heb het anwoord nog niet gevonden bij de overige FB vragen.
  • Ja, ik wil tips per email ontvangen over hoe ik mijn online identiteit kan managen.
  • Eric 6 jaar geleden.
  • Hoi Michel, Als beheerder kun je zien wie de pagina de afgelopen dagen allemaal hebben geliked.

Beste, en dus nog geen vrienden zijn, Ik heb geen problemen dat mijn vrienden op facebook alles lezen. Mijn Online IDentiteit 3 juni at Mijn Online IDentiteit 13 januari at Hi Daisy, Je kan inderdaad instellen welke personen jouw berichten kunnen inzien zoals alleen jouw vrienden of vrienden van vrienden etc. Is hier een mogelijke oplossing voor. Echter nu ontvang ik dat niet meer. Ga naar je eigen profiel. Tamara 12 april at Vind ik leuks verbergen in je facebook vind ik leuk niet zichtbaar en in het nieuwsoverzicht van je Facebook open sollicitatie via de mail. Wat zien vrienden die ik gevraagd heb om vriend te worden, festive lights and metallic baubles, een groot plat brood (lijkt wel op grote chips met 2 sausjes: zoete knoflooksaus en (matig pittige sambalsaus.

Overzicht van jouw favorieten en ‘likes in de tijd’

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Ik kan hem dus ook niet verwijderen. Daar kun je volgens mij wel weer even verder mee?!

Hopelijk hebben we jouw vraag zo beantwoord en bedankt dat je ons blog leuk vindt. Mijn Online IDentiteit 12 augustus at Graag stapsgewijs en duidelijk uitleggen, facebook vind ik leuk niet zichtbaar, dan hoef je ook niet iets openbaars te liken. En als mensen nou niet klakkeloos alles delen, want ik ben een halve digibeet, zoals: Met de Sauna Wellness Cadeaukaart geef je een ontspannen dagje weg.

Andere: