Streekpark klein oisterwijk plattegrond

/ 01.02.2019 / Glen

Nadeel afwasbak aan de buitenzijde klein en bij minder weer onhandig staat dan in de regen en weinig of geen afzet ruimte. Verder is de omgeving fantastisch om te fietsen en te wandelen Het bovenste bed van het stapelbed mist een plankje wat je tegen afvallen behoed, waardoor er bij ons niemand wilde slapen.

Het park ligt in mooi natuurterrein. Het is een 6 persoons chalet maar daar is het inventaris en de meubels niet op berekend. We hebben een zwemven met ligweide, er is een zwembad van 20 x 10 meter en speciaal voor de kleinste campinggasten is er een kleuterzwembad met glijbaan.

Select an international website Zoover. Juni altijd de grote 10 miles run met afsluiting groot gedeelte terrein of grote groepen jeugd tentkampeerders die met hun muziek geen rust brengen. Vriendelijk personeel mooie campingplaatsen ,mooi restaurant heerlijke omgeving om te fietsen en te wandelen.

Wij gaan misschien in weer. Vriendelijk personeel mooie campingplaatsen ,mooi restaurant heerlijke omgeving om te fietsen en te wandelen. Helaas zijn de matrassen vreselijk. Helaas zijn de matrassen vreselijk, streekpark klein oisterwijk plattegrond. Vrije kampeerplaatsen liggen erg ver van de receptie-winkel- zwembad en kinderspeeltuin. De spiralen in het matras drukken diep door in je vlees wat niet prettig slaapt.

We hebben een zwemven met ligweide, er is een zwembad van 20 x 10 meter en speciaal voor de kleinste campinggasten is er een kleuterzwembad met glijbaan. In diverse weekenden en in vakantieperioden is er een enthousiast recreatieteam met leuke activiteiten voor kinderen. Het is een spannende plek om verstoppertje te spelen, er is een rots om op te klauteren en er zijn wilgenhutten om fantasieverhalen in te verzinnen.

Oisterwijk ligt midden in het groen, niet voor niets noemt men Oisterwijk Parel in 't groen. Maar toen we eenmaal binnen waren zagen we vuile vaat en vieze bedden. Het huisje is wel schoon, qua hygiëne prima, schimmel en vochtvlekken daargelaten. Zeker voor herhaling vatbaar. Verder is de omgeving fantastisch om te fietsen en te wandelen In deze speeltuin draait het om de fantasie van de kinderen.

  • Verder is de omgeving fantastisch om te fietsen en te wandelen
  • Bent u de eigenaar?

Het huisje is wel schoon, schimmel en vochtvlekken daargelaten, waardoor paspoort of identiteitskaart naar engeland bij ons niemand wilde slapen?

Het is gewoon sober en gedateerd. Review toevoegen Foto's toevoegen Video's toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Acco informatie toevoegen.

Vriendelijk personeel mooie campingplaatsen ,mooi restaurant heerlijke omgeving om te fietsen en te wandelen. Het bovenste bed van het stapelbed mist een plankje wat je tegen afvallen behoed, maar helaas, streekpark klein oisterwijk plattegrond.

Want wat is er mooier dan het bouwen van een eigen takkenhut. De spiralen in het matras drukken diep door in je vlees wat niet prettig slaapt! Zwembadwater was streekpark klein oisterwijk plattegrond jaar augutus behoorlijk koud.

Klein Oisterwijk

Home     Wie zijn wij? Echt super vriendelijke camping medewerkers. Mayke , 17 november

Ontdek de vele paden en routes en speur naar spechten en reen, dus snap dat de tent dan niet echt schoon kan zijn Ook was het er tot diep in nacht steeds erg luidruchtig op het veldje voor de tent-villa Bezoek het fantastische Oisterwijk in Noord-Brabant. Bij veel bezetting absoluut niet toereikend.

Tent naast ons werd in 15 minuten 'gepoetst' en in die 15 minuten werd ook nog n sigaret gerookt, streekpark klein oisterwijk plattegrond, dit is ieder seizoen weer even bijzonder. Bent u de eigenaar. Juni altijd de grote 10 miles spotjes voor in de badkamer met afsluiting groot gedeelte terrein of grote groepen jeugd tentkampeerders die met hun muziek streekpark klein oisterwijk plattegrond rust brengen.

TOERISTISCH KAMPEREN

Vrije kampeerplaatsen liggen erg ver van de receptie-winkel- zwembad en kinderspeeltuin. Holiday park Streekpark Klein Oisterwijk scores a 7. Verder missen wij een nachtlampje bij de bedden.

  • Mayke , 17 november
  • Veel faceliteiten en hondvriendelijk.
  • Grote toilet gebouw een aardig stuk weg zeker als je slecht ter been bent.
  • Home     Wie zijn wij?

Bezoek het fantastische Oisterwijk in Noord-Brabant. Voor een lekkere maaltijd hoeft u niet van het park. Would you like to know what to expect on your vacation in Holiday park Streekpark Klein Oisterwijk. Breng tijdens uw verblijf een bezoek aan het gezellige en mondaine hart van de Oisterwijkse dorpskern. Streekpark klein oisterwijk plattegrond personeel mooie campingplaatsen ,mooi restaurant heerlijke omgeving om te fietsen en te wandelen, streekpark klein oisterwijk plattegrond.

Er was totaal geen toezicht op deze camping. Niets te klagen gehad.

9639 campings in 28 landen

Are you the owner? Omgeving is heeeeel mooi en leuk dorp veel verschillende horeca. Would you like to know what to expect on your holiday in Holiday park Streekpark Klein Oisterwijk?

Zeker voor herhaling vatbaar.

Bezoek het fantastische Oisterwijk in Noord-Brabant. Omgeving is heeeeel mooi en leuk dorp veel verschillende horeca. Maar toch een mooi verblijf geweest. Oftewel een beleving voor jong en oud.

Andere: