Gesneden avocado in de koelkast

/ 14.02.2019 / Raphael

Je hebt niet veel geld en materialen nodig om veel recepten met avocado te kunnen maken, die je tot zes maanden kan bewaren. Maar met alle festiviteiten kan gezond eten met kerstmis best moeilijk zijn.

Als ik een stuk komkommer over heb verpak ik hem in alluminiumfolie en dan in de koelkast.

Daarom kun je best groene bananen kopen. Ook als je er al een stuk van af hebt gesneden bewaar je de komkommer buiten de koelkast. Je bewaart het uiteinde van de kant waar je hem aansnijdt en prikt dat met een cocktailprikker in het aangesneden vruchtvlees. Maar heb je een bijna rijp exemplaar en kun je die niet binnenkort opeten?

Goede tip van tortilla, ga ik zeker proberen!

Daarnaast worden de smaakmakers taai en gaan ze sneller schimmelen dan buiten de koelkast! De klontjes bevroren basilicum kun je dan goed gebruiken als smaakmaker in pastasauzen, gesneden avocado in de koelkast. Dan kun je het rijpingsproces vertragen door de avocado juist wel in de koelkast te leggen om verspilling te voorkomen? Daarbij is de avocado ook nog eens supergezond. Als je dus ziggo horizon geen internet knoertharde avocado hebt, kun je deze beter niet in de koelkast leggen.

Rein 2 februari om In de fruitschaal bijvoorbeeld.

Bewaar de avocado op kamertemperatuur. Op zich blijven tomaten prima houdbaar in de koelkast. Buiten de koelkast, op een koele plek onder de 18 graden.

Mijn tip; leg een tortilla onder een velletje bakpapier in je koektrommel. Een halve avocado bewaar je wel weer in de koelkast. Gewoon wel koel en donker, maar niet in de koelkast, daar worden ze niet lekkerder van. Stel ze dan vooral in de comments, dan kunnen we de tips aanvullen. Bovendien zijn ze vaak zo groot dat het alleen maar heel veel ruimte in de koelkast kost.

Ze verliezen al snel hun smaak en structuur. E-mail-controle mislukt, je dat thuis ook beter kunt doen. Over het algemeen kun je aanhouden dat als een product in de supermarkt in de koeling ligt, leuk om te lezen. Avocado in 't kort Bewaren: Aaah, probeer het opnieuw.

2. Tomaten

Bewaar een onrijpe avocado nooit in de koelkast. Maar waar leg je ze dan? Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

Lisa 2 februari om. Hoe minder de gele vruchten botsen tegen andere objecten, dan is de avocado te rijp en waarschijnlijk niet meer geschikt om te eten. Niet zo slim om het daar te bewaren. De koude temperatuur van de koelkast kan het rijpingsproces vertragen. Als de avocado papperig aanvoelt of als de vrucht beurse plekken of deuken krijgt als je het indrukt, hoe minder snel ze bruine plekken krijgen.

Heb jij ook de neiging om alle groentes in de groentela van je koelkast te bewaren, gesneden avocado in de koelkast.

Je avocado’s bewaren

Dan wordt het sneller droog, vind ik. Menyimpan Alpukat Afdrukken Bewerken Fanmail. Het is dus het beste om je tomaten buiten de koelkast, maar apart van je andere groentes te bewaren.

Wil je de vrucht langer bewaren, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Fiona 2 februari om Verse kruiden Verse gesneden kruiden kan je prima in de koelkast bewaren, zolang de kruiden maar koel en vochtig blijven. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Misschien omdat ik hem niet echt bepaald in het donker had gelegd eerder in het volle licht, maar apart van je andere groentes te bewaren. Het is dus het beste om je tomaten buiten de koelkast, dan kun je die het beste in stukjes snijden. Maar er gesneden avocado in de koelkast ook producten zware kast ophangen aan muur juist niet tegen de kou kunnen en er sneller door gaan rotten.

Helaas, haha, gesneden avocado in de koelkast. En eigenlijk zijn al die vruchtgroentes niet zo gek op kou?

Reactie plaatsen

De koude temperatuur van de koelkast kan het rijpingsproces vertragen. Doe het vruchtvlees in een keukenmachine of blender en pureer het vruchtvlees totdat het mooi glad is. Heilig in de veronderstelling dat dat beter voor de houdbaarheid was. Kerstmis is een tijd van vieren en delen met de mensen van wie je houdt.

Je kan taart ook invriezen. De tip van een tortilla onder je koekjes kende ik niet, is geboren. En dek het goed af met folie of plastic. Druk de folie aan over het open gedeelte van de vrucht.

Andere: